Новий депозитний продукт Sens Club

New product in the Sense Club deposit line 1208

Шановні клієнти!

Інформуємо вас, що з 16 серпня 2024 року в депозитній лінійці Sense Club з’явився новий продукт – депозит Club Exchange.

Club Exchange – безготівковий депозит строком на 6 місяців, при оформленні якого клієнт купує валюту за офіційним курсом НБУ на дату здійснення операції, а по закінченню терміну дії отримує оплату у гривні за офіційним курсом НБУ на день закінчення депозиту.

Депозит не передбачає дострокове розірвання договору банківського вкладу та повернення вкладу фізичній особі до закінчення строку, а також без можливості поповнення вкладу та пролонгації.

Після закінчення строку розміщення депозит, а також нараховані за весь строк розміщення  проценти, підлягають поверненню шляхом зарахування на відкритий у Банку поточний рахунок фізичної особи в національній валюті у перерахунку за офіційним курсом Національного банку України на дату такого повернення згідно з положеннями Постанови Правління від 24.02.2022р. № 18 «Про роботу банківської системи в період запровадження воєнного стану».

Повернення вкладу та виплата процентів відбувається у Дату Повернення, що визначена в договорі банківського вкладу як дата закінчення строку розміщення вкладу.